een gezonde leefstyle

Waarom zei ik "er zijn vele redenen om een gezonde levensstijl aan te nemen", en niet "alle redenen"? Wel, er zijn 2 belangrijke redenen.

Ten eerste zijn er veel gezondheidsvoordelen verbonden aan een gezonde levensstijl. Goed eten kan u helpen de gevolgen van veroudering te voorkomen, te verminderen of uit te stellen. Weet u dat zelfs een redelijk gezonde voeding uw mentale en fysieke prestaties kan verbeteren?

Enkele van de belangrijkste voordelen van een gezonde levensstijl zijn:

– Meer energie- Beter vermogen om situaties het hoofd te bieden- Verminderd risico op hart- en vaatziekten- Beter slapen

Een gezonde levensstijl heeft niet alleen invloed op de samenstelling van uw lichaam, maar ook op uw emoties, uw stemming, uw gedrag en zelfs uw relaties. Een recente studie heeft aangetoond dat mensen met een gezonde levensstijl een grotere kans hebben op een goede relatie met familieleden, vrienden en collega's.

Maar er zijn 2 belangrijke kosten verbonden aan het aannemen van een gezonde levensstijl die ik moet bespreken. De eerste kostenpost is dat je lichaam moet veranderen, zodat je niet alleen gewicht verliest, maar ook veel vet moet wegsnijden. Miljoenen mensen beginnen een "dieet" met een klein verlies en tegen het einde van de maand hebben ze hun lichaamsvet sterk verminderd en hun spiermassa vergroot.

Wat jij nodig hebt is om deze destructieve cyclus te stoppen. De belangrijkste stap is om te waarderen hoe goed je het hebt. Ja, je zult vaker moeten vasten, ja, je zult meer moeten bewegen, maar je hebt het lichaam 'gestonegreerd' en je bent spieren aan het opbouwen. Ik geloof niet in het gebruik van het woord dieet, omdat de meeste mensen het zien als een strategie om gewicht te verliezen. Als je vet wilt verliezen, zul je spieren verliezen en hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je nodig zult hebben. Bij het kiezen van welk afslank- of trainingsprogramma u ook kiest, of het nu dodelijk of zachtaardig is, u moet spierverlies niet verwarren met vetverlies.

De tweede kostenpost is de behoefte aan meer tijd voor de televisie. Of liever het gebrek daaraan. Als u van plan bent gezond te leven, door verse produkten te eten, frisse lucht te scheppen en meer te bewegen, moet u ook een zekere mate van ontspanning in uw leven opnemen. U zult nooit in staat zijn 24/7 te leven, en als u dogmatisch een regime volgt dat u de hele week verplicht dit te doen, zult u heel snel in een meer en meer kwalitatieve modus vallen, die zal ontstressen, en uiteindelijk zal leiden tot minder stressniveaus. Hoe meer je denkt, hoe meer je zult doen, en hoe meer je zult maken.

Ontspanning is een essentieel ingrediënt voor gezondheid, en wanneer je het in je leven introduceert, zal het automatisch leiden tot een gezondere en meer vitale vorm van leven. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen veel rustiger lijken dan anderen? Komt het door de manier waarop ze denken? Nee, het is omdat ze veel slapen, en veel andere manieren hebben om te ontspannen. Ik ben opgegroeid op een boerderij, en op het platteland moet je jezelf bijna dwingen om te slapen, omdat je nergens anders heen kunt. Ik kan nog steeds niet geloven hoeveel mensen, die in de stad wonen, denken dat ze slaperig zijn als ze 's nachts helemaal niets te doen hebben, zeker niets te doen dat een geestelijke of lichamelijke belasting vormt. Het is misschien moeilijk te geloven, maar de realiteit is, dat achter elke grote uitvinding een doorsnee mens schuilgaat. "Groot is de vader, maar de vader is groot." De vader is groot omdat hij voor zijn kinderen zorgt, van zijn vrouw en kinderen houdt, maar de kinderen zijn groot omdat ze het voorbeeld van hun vader volgen. Als je ervoor kiest anders te leven, of je nu een angstig of een vreugdevol leven leidt, of je geniet of je verveelt, zul je groots worden.

Als je dit concept begrijpt, zul je in staat zijn om naar je gezondheidsdoelen toe te werken, omdat je een geweldig idee hebt voor je leven. Zie je, de vader weet dat een kind een moeder nodig heeft, en de moeder heeft een vader nodig. De vader kiest ervoor om er voor zijn kind te zijn, maar het kind heeft een moeder nodig die van hem houdt en voor hem zorgt. De moeder kiest ervoor om er voor haar kind te zijn, maar het kind heeft een vader nodig die goed voor haar zorgt. De vader is het grootst wanneer hij het juiste beroep voor zijn kinderen kiest, en de moeder is het grootst wanneer zij haar hart inzet om haar kinderen de materiële dingen te leren, zodat zij een beter leven kunnen hebben. De vader is goed in spelen en leidt zijn kinderen naar de sporten die hij leuk vindt, en de moeder is goed in hen te leren hoe ze moeten leven en zichzelf moeten onderhouden. Daarom worden zij hierdoor groot. Het kind zal het pad volgen of als eerste het tempo bepalen en de vonk zijn die het vuur aanwakkert, zodat het vuur dooft; of juist zo snel mogelijk, de juiste, die dit mogelijk maakt.

Jij hebt het pad gekozen;